partners

Onze partners


EHBO is meer

Het is samenwerken, kennis bijhouden en blijven werken aan je vaardigheden.


Op deze pagina vind je een aantal interessante site waar je je kennis kunt vergoten of die gewoon handig zijn om te kennen.

Het Oranje Kruis

Het Oranje Kruis stelt de leerstof samen, neemt onafhankelijke examens af, reikt onder meer het diploma Eerst Hulp uit en bewaakt de geldigheid daarvan.


Het Oranje Kruis verzorgt zelf geen cursussen Eerste Hulp; dat doen vrijwilligersverenigingen en commerciële opleidingsinstituten. Sinds september 2002 is Het Oranje Kruis een stichting.


Een onafhankelijk College van Deskundigen bepaalt de inhoud en eindtermen van de verschillende opleidingen en bewaakt de inhoud van de lesboeken.

Fellinco

Met deze opleider spijkeren wij onze kennis bij.


Ria geeft ons les en neemt de jaarlijkse examens af. Zo blijven we bij de tijd.

Hartslag.nu

Burgerhulpverlening voor iedereen


Hartslag. nu werft en faciliteert vrijwilligers en AED’s voor reanimatie in heel Nederland!

Voorheen ging dit onder de naam HartveiligWonen

Nationale Bond EHBO: kennis en ervaring


De Nationale Bond EHBO is met een paar honderd verenigingen en met duizenden vrijwilligers, persoonlijke leden, docenten en kaderinstructeurs, een grote landelijke organisatie van vrijwilligers in de eerste hulp.

Gemeente Nieuwkoop

Samen aan de slag voor een hartveilig Nieuwkoop (03-05-2017)


Niet alleen de gemeente vindt het belangrijk dat al haar inwoners ‘Hartveilig’ wonen. Ook inwoners zelf zetten zich hier graag voor in.

Woensdag 12 april kwam de werkgroep ‘Hartveilig wonen’ voor het eerst bij elkaar. De groep enthousiaste vrijwilligers uit alle delen van de gemeente ging voortvarend aan de slag. Zo inventariseren zij momenteel alle aanwezige AED’s in de gemeente. Daarnaast benaderen zij de eigenaren van deze AED’s, om te kijken of de AED in aanmerking komt voor een buitenkast.


Lees verder door op het logo van de gemeente te klikken.