Vereniging

WELKOM BIJ

SINT CHRISTOFFEL

Sint Christoffel is dé EHBO Vereniging in Langeraar die al ruim 70 jaar bestaat.


Wij organiseren cursussen eerste hulp met een geldig diploma volgens het Oranje kruis. hierbij zit ook de curus ehak (eerstehupl aan kinderen) verbandleer en reanimatie.

Ook verzorgen wij reanimatie cursussen in de regio.

De meerderejaars houden hun kennis op peil met herhalingslessen en met een jaarlijkse competentietest. Deze telt mee om het eerder behaalde diploma geldig te houden.


Verder zij we regelmatig present op evenementen in en om Langeraar om eerste hulp bij ongelukken te verlenen.


Kortom Sint Christoffel is een gezellige, maar zeker ook leerzame vereniging, die graag haar steentje wil bijdragen aan activiteiten in en om Langeraar/ Papenveer. Tot ziens!

LID WORDEN


WELKOM

We kunnen altijd versterking gebruiken. We staan op evenementen en geven lessen. Doe je mee? Informatie kunt u vragen aan de voorzitter of de opleidingscoordinator.

FEESTEN

De vereniging is gezellig en leerzaam, een feest op zichzelf. We zijn regelmatig op feesten in Langeraar te vinden om eerste hulp te verlenen. Doe je mee?

Samen in de ledenvergadering bepalen de leden waar we naar toe gaan, wat Christoffel moet zijn. Doe je mee?

Christoffel staat ook zijn mannetje bij de sport in Langeraar: Triatlon Ter Aar, Volleybal tijdens de kermis, Caravancub voetbal, Trucktrekken en de beddenrace. Doe je mee?

SPORTEVENEMENTEN

BETROKKEN KADER

Ria Fellinger van Fellinco is onze instructrice. Op doortastende en aansprekende wijze spijkert ze ons bij en neemt de toetsen af. Zo houden we onze kennis op peil. Doe je Mee?

WIN-WIN-WIN

Toch? Zeker wel: je komt bij een leuke vereniging. Het is zeker leerzaam. En je draagt iets zinnigs bij aan de eerste hulp.

Jij DOET mee!

SAMENWERKING

 
 
 
 

SCHRIJF JE IN


Schrijf je nu in om lid te worden van onze vereniging!


Wees van harte welkom.


De contributie is is heel betaalbaar én vaak terug te vragen via je zorgverzekering.


We gaan elkaar snel zien.


Gebruik het formulier hiernaast om jezelf aan te melden.


Tot ziens,


Christoffel

EHBO Langeraar